Binnenkort te koop: kavels in Rietwijk Noord
« Ga terug
uitgelichte afbeelding

Thuis zijn en tegelijkertijd het buitenleven ervaren: dat is de luxe van de Rietwijk (Ter Borch). Een woonomgeving met voldoende privacy door de ligging op door riet omgeven eilanden. Gelegen tussen natuurgebied De Onlanden en het Paterswoldsemeer. Op een steenworp afstand van Groningen.

Afgelopen jaar kregen de eilanden in Rietwijk Noord hun vorm. De waterpartijen zijn uitgegraven en de eilanden worden bouwrijp gemaakt. Inmiddels hebben ook de straten een naam. Net als in Rietwijk Zuid zijn de straten vernoemd naar libellensoorten die voorkomen in De Onlanden. Dus woont u straks aan De Beekjuffer? De Keizer- of De Glanslibel? De eerste kaveluitgifte in Rietwijk Noord staat gepland in de tweede helft mei 2017.

Hoe verloopt de uitgifteprocedure?

Binnenkort neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit over de kaveluitgifte. We stellen B&W voor om de gebruikelijke inschrijf- en verkoopprocedure te volgen. Dat houdt in dat iedereen die geïnteresseerd is zich in een bepaalde periode kan inschrijven. Als er meer mensen belangstelling hebben voor dezelfde kavel, dan wordt er geloot. De uitgifte van kavels gaat in delen. We beginnen met het zuidelijkste eiland.

Hoe blijft u op de hoogte?

Zodra B&W een besluit hebben genomen en er meer bekend is over de planning en de prijzen, dan melden we dat in de nieuwsbrief. Meld u aan via deze site.