Hegeman Noord bouwt 2^1 kapwoningen in Groote Veen
« Ga terug
uitgelichte afbeelding

Het is heerlijk comfortabel wonen in de ruime luxe halfvrijstaande woningen van Hegeman Noord in Groote Veen.

Groote Veen kenmerkt zich o.a. door de ruime opzet, de bijzonder fraaie onder architectuur gebouwde woningen en de ligging van de wijk in het dorp met zijn gevarieerde winkelaanbod, wekelijkse markt en terrasjes. De woningen zijn schitterend gelegen en beschikken over diepe tuinen en ruime kavels van 292 tot 303 m².

Alle woningen hebben een royale woonkamer met veel lichtinval. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De grote zolder is te bereiken via een vaste trap. Je hebt hier de mogelijkheid voor het creëren van een vierde (slaap)kamer en een werk/speelkamer.

Uitbreiden en aanpassen naar wens.

Voor de woningen geldt dat er sprake is van diverse uitbreidingsmogelijkheden en aanpassingen naar eigen wens. Zo kun je op de begane grond bijvoorbeeld kiezen voor een uitbreiding van de woonkeuken en boven voor een indeling met studeerkamer. Er kan te alle tijde gekeken worden naar een maatwerkoplossing. De woningen worden vanaf €299.500 -v.o.n- aangeboden.

Heb je belangstelling voor dit bijzondere nieuwbouwplan? Neem dan gerust contact op met Schonenburg Buiten(ge)woon Makelaardij: 050 - 820 0237 of mail naar info@schonenburgbuitengewoon.nl