Uitgifte bouwkavels De Beekjuffer 2 t/m 16 start 2 september
« Ga terug
uitgelichte afbeelding

Na de uitgiftes van kavels in Rietwijk Noord, start de gemeente op 2 september met de uitgifte van particuliere bouwkavels op het eiland De Beekjuffer. In totaal worden vier kavels voor vrijstaande woningen en vier kavels voor 2 twee-onder-een-kapwoningen uitgegeven. Het gaat om de even kavelnummers 2 t/m 16.

Voor de uitgifte geldt dat er slechts op één typologie kavel kan worden ingeschreven. Dit betekent dat inschrijvers een keuze moeten maken tussen een kavel voor een vrijstaande woning of een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning.

Wie interesse heeft in een twee-onder-een-kap-kavel en al een medebouwer heeft, kan zich inschrijven met een duo-inschrijfformulier. Duo-inschrijvingen krijgen voorrang. De inschrijving sluit op dinsdag 15 september om 12.00 uur. Woensdag 16 september is om 16.00 uur de eventuele loting en toewijzing. Inschrijven kan alleen digitaal.

Vragen over de uitgifte en de procedure? Neem contact op met Mirjam van Duinen via kavels@tynaarlo.nl of bel 0592-266 662. Klik hier voor meer informatie.